Компанію Фьючефуд заснували в 2014 Сергій Гайдай та Павло Севастьянович завдяки ідеї, що прийшов час для нового підходу в приготуванні їжі і продуктів харчування.
Ідея запустити виробництво чіпсів виникла у Павла ще в 2013 році. Причому мова йшла не тільки про смачне і корисне, але і екологічно чистий продукт.Text element
Людство кілька тисячоліть винаходить різні страви, експериментуючи в кулінарній сфері. Але в стародавні часи основною метою цих пошуків були тільки смак і ситність. Часто - ціною шкоди для здоров'я.
Сьогодні настав час кулінарії майбутнього. Її мета - пошук нових смаків без шкоди для організму. Хімічні добавки, втрата корисних і поживних речовин, шкідливі сполуки - все це ми залишаємо в минулому.